Diëtistenpraktijk ViVo

Over mij

Monique Dijsselhof

Mijn naam is Monique Dijsselhof. Ik ben in 2002 afgestudeerd als  diëtist aan de Hogeschool van Amsterdam.  In 2004 heb ik de specialisatie 'kindervoeding en kinderdiëtetiek' afgerond.

Als aanvulling heb ik in 2011 de universitaire Masteropleiding 'Evidence Based Practice' (EBP) gedaan, waardoor ik tevens klinisch epidemioloog (MSc) ben. 

De specialisatie 'voeding bij kanker' heb ik in 2012 afgerond.
Ik ben auteur van meerdere voedingsgerelateerde hoofdstukken in beroepsinhoudelijke boeken, o.a. in het boek 'Voeding bij kanker' (De Tijdstroom).  Jaarlijks volg ik scholingen om bij te blijven in het vakgebied. Dit is ook nodig voor kwaliteitsregistratie.

​Sinds 2002 ben ik werkzaam in een academisch ziekenhuis als (kinder)diëtist. In 2021 is daarnaast mijn eigen praktijk gestart.

Mijn praktijk heet ViVo, dat staat voor Visie op Voeding. Door mijn jarenlange ervaring binnen de (kinder)diëtetiek, heb ik een duidelijke 'Visie op Voeding' ontwikkeld! Registraties

Ik heb een BIG-registratie, onder nummer 24001279.
Het BIG-register is een Nederlands register, waarin het basisberoep is opgenomen van personen die werkzaam zijn in een aantal beroepsgroepen in de gezondheidszorg, waaronder diëtetiek.

Ik heb een kwaliteitsregistratie bij het Kwaliteitsregister Paramedici, onder nummer 19905391989 (deze registratie moet iedere 5 jaar opnieuw gehaald worden, waarbij getoetst wordt of een diëtist voldoet aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep). Mijn registratie loopt nu eerst tot maart 2027.
Jaarlijks volg ik scholingen om bij te blijven in het vakgebied. Dit is ook nodig voor deze kwaliteitsregistratie.

De praktijk is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 84332840.

 


 
 
 
E-mailen
Bellen